barcelona-bezienswaardighedenbarcelona-foodramblas-barcelonabarcelona-park-guellbarcelona-casa-battlo

Camping Barcelona: kamperen in de achtertuin van Catalonië

Als je Barcelona in het noorden verlaat en doorrijdt tot deeldistrict Maresme, kom je uit bij camping Barcelona in Mataró. De uitstekende verbinding met het openbaar vervoer, maakt dat je zowel van de stad Barcelona als het binnenland kunt genieten.

Barcelona_camping_barcelona.jpgBarcelona city
Wie de prachtige natuur van Catalonië wil afwisselen met een dagje stad, doet er goed aan voor camping Barcelona te kiezen. Vanaf de camping vertrekt dagelijks een (gratis) autobus in 30-60 minuten naar Barcelona centrum (Plaza Catalunya).  In het hoogseizoen (juli-augustus) betaal je voor deze busservice. De bus rijdt niet op vaste tijdstippen. Ook kun je de trein nemen vanaf Mataró naar het centrum van Barcelona, die gedurende de dag elke 10 minuten vertrekt. Vanaf de camping is een gratis busservice naar het treinstation in Mataró.

De camping heeft een zwembad, restaurant, supermarkt en internetcafé. Alle kampeerplekken en bungalows beschikken bovendien over WIFI. De kinderboerderij, circus-, zwem- en schilderlessen maken het een geschikte plek om vakantie te vieren met kleine kinderen. Vanaf de camping naar het strand in Mataró is elke 15-30 minuten gratis busvervoer. Ook kun je tegen een geringe prijs een fiets huren. Huisdieren zijn toegestaan. Tussen maart en november kun je op de camping terecht. 

Camping Barcelona 
Carretera N-II Km 650
Mataró, Barcelona

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video