barcelona-foodbarcelona-casa-battlobarcelona-bezienswaardighedenramblas-barcelonabarcelona-park-guell

Gratis met de Barcelona Digital Pass

De Barcelona Pass is een uitstekende optie voor bezoekers die willen genieten van de belangrijkste highlights van Barcelona, zonder meerdere tickets te hoeven boeken of in de wachtrij te staan bij drukke attracties als de Sagrada Familia en Parc Guëll. De Barcelona Pass maakt het mogelijk om alles voorafgaand aan een stedentrip te boeken, zodat je het meeste uit je trip naar Barcelona kunt halen en tijd en geld kan besparen.

Ontdek Barcelona op een ontspannen en goedkope manier met de Barcelona Pas (ook wel Barcelona Digital Pass genoemd). Met je tickets kun je via een aparte ingang gratis en zonder wachtrijen naar binnen bij de drukbezochte Sagrada Familia, de basiliek van Gaudi, en Parc Guëll. Maak een tour met de hop-on hop-off bus langs alle bezienswaardigheden van Barcolona (24 uur geldig). Bij de pas hoort ook een app met audioguide. Boordevol interessante verhalen en mooie beelden over ruim honderd verschillende bezienswaardigheden verspreid over Barcelona. Je hoeft alleen maar je koptelefoon aan te sluiten en te lopen!

TIP: bestel de Barcelona Pass van tevoren online en bespaar tijd en geld tijdens je stedentrip naar Barcelona!

Bestel hier de Barcelona Pass!

Barcelona_Digital-Pass

Deze citypas is vooral geschikt voor mensen die tijdens een stedentrip naar Barcelona niet alles hoeven te zien, maar wel de belangrijkste bezienswaardigheden van de hoofdstad van Catalonië.

Korting
Naast de gratis en skip-the-line toegang tot de belangrijkste attracties van Barcelona en de gratis hop-on hop-off bus krijg je met deze pas ook 10% korting op de entree van musea als het Picasso Museum en Joan Miro Museum, korting op bezienswaardigheden als Casa Mila, Casa Batllo en Camp Nou, het voetbalstadion van Barcelona en korting op tours en excursies in Barcelona en omgeving.

Hoe werkt het?
Je hoeft de stadspas of de tickets niet op te halen in Barcelona maar je kunt thuis direct alles online regelen! Selecteer je aankomstdatum in Barcelona. Na de boeking ontvang je de tickets die je hebt gekozen (Sagrada Familia, Parc Guëll, hop-on hop-off bus). Je ontvangt ook een kortingscode waarmee je korting kan krijgen bij andere musea, attracties, tours en excursies in Barcelona.

Stedenpas
Met een stadspas kun je vaak geld en tijd (geen wachtrijen) besparen tijdens een stedentrip naar Barcelona. Kijk voor meer informatie over de Barcelona Card en een overzicht van alle stadspassen en kortingskaarten in Barcelona en andere Spaanse steden bij Citypasses.eu

Barcelona_sagrada-familia

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video