barcelona-bezienswaardighedenramblas-barcelonabarcelona-casa-battlobarcelona-park-guellbarcelona-food

Een snelle hap bij The dog is hot

Wie nog steeds denkt dat fastfood ongezond is, kent The Dog is Hot vast niet. Deze moderne hotdogzaak in Barcelona, serveert de gezondste hotdogs op aarde. Zelfs voor vegetariėrs is het een geliefde tussenstop. Lekkere trek? Laat je verrassen door dit smaakvolle tentje in hartje Raval.

Barcelona_diner-dog-is-hot-hotdogPerrito Caliente
Eerlijk is eerlijk. De eerste keer dat een vriend uit Barcelona me vroeg om samen een warme hond te gaan eten, dacht ik dat er iets goed mis met hem was. Wat? Eten ze in Spanje honden? Dat ze varkens en konijnen eten is nog daar aan toe, maar honden? Gelukkig was al snel duidelijk dat het ging om een “perrito caliente“, oftewel een hotdog. De plek in el Raval was elk geval geen vergissing. Nergens ter wereld heb ik zo“n lekker en gezond broodje hotdog gegeten.  

Hotdog Tuning
The Dog is Hot is een kleine hotdogzaak, waar je zelf je hotdog kunt samenstellen of kunt kiezen uit enkele klassiekers. Met keuze uit vlees of tofu, is het voor zowel vleesliefhebbers als vegetariėrs een geschikte lunchplek. 

Wel eens een hotdog gegeten met ricotta kaas, zongedroogde tomaten, rucola en basilicumsaus? Liever guacamole en nachos erbij? Bij The Dog is Hot in Barcelona is het allemaal mogelijk. Met keuze uit ruim 10 verschillende sauzen kun je je eigen hotdog samenstellen zoals jij dat wilt. Dit is 100% Hotdog Tuning! Fastfood ongezond? Probeer het zelf zou ik zeggen... 

The Dog is Hot
c/Joaquim Costa 47, Barcelona
Wijk: Raval
Metro: L1 Plaza Universitat 

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video