barcelona-park-guellbarcelona-casa-battlobarcelona-bezienswaardighedenbarcelona-foodramblas-barcelona

ANWB Ontdek Reisgids Barcelona

De ANWB Ontdek reisgids Barcelona biedt een schat aan informatie voor de individuele reiziger die graag buiten de gebaande paden reist. Met originele en unieke informatie over Barcelona, krijgen vakantiegangers en stedentrippers de kans om Barcelona en omgeving op een bijzondere wijze te leren kennen.

Barcelona_reisgids-ontdek-anwbMet de auteur als kenner van de stad, zijn lievelingsplekken in Barcelona en tien 'ontdekkingsreizen', is de reisgids een goede basis voor de actieve vakantieganger. Reizigers kunnen op ontdekkingsreis door  Barcelona in de voetsporen van de jonge Picasso of naar de modernisme-gebouwen in de wijk Eixample.

De rondwandelingen, excursies en de speciaal geselecteerde adressen voor eten & drinken, winkelen en overnachten, zorgen voor een verrassende kijk op Barcelona. Naast de toeristische hoogtepunten beschrijft de gids ook de plekken die nog niet door het grote publiek ontdekt zijn.

De gids bevat ook een uitneembare grote kaart. De nieuwe ANWB Ontdek stedengidsen zijn bovendien voorzien van een QR code om een lijst van actuele tentoonstellingen, evenementen of andere informatie op te vragen.

ANWB Ontdek resigids Barcelona
Helmut Bischoff
ANWB Media, 2014
ISBN 9789018038175
€ 17,95

Bestel ANWB Ontdek reisgids Barcelona bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video