barcelona-casa-battlobarcelona-bezienswaardighedenbarcelona-park-guellramblas-barcelonabarcelona-food

Barcelona in kaart

Barcelona in kaart van uitgeverij Dominicusis meer dan alleen een stedengids. Naast de beschrijvingen van Barcelona en alles wat er te doen en te zien is bevat de reisgids namelijk al het kaartmateriaal dat je nodig hebt voor een leuke stedentrip naar Barcelona! Het aanschaffen van een extra stadskaart is niet meer nodig.        

Barcelona_boeken_stad_kaart_Barc.jpgVan Barri Gotic tot Dreta d' Eixample, van Montjuic en de Ramblas naar Parc de Gueli: met deze gids kom je overal in Barcelona!

- 8 uitklapbare stadskaarten
- 60 bezienswaardigheden van Barcelona in beeld
- 150 adressen van restaurants, bars, winkels en theaters
- Alle informatie over openbaar vervoer

Heb je je thuis goed voorbereid op de trip naar Barcelona en weet je precies wat je wilt bezoeken, dan is dit een uitstekende gids/stadskaart voor ter plaatse. Voor wie wat meer achtergrondinformatie wil, zal er echt een andere reisgids bij moeten zoeken.

Het voordeel van de gids is dat je geen aparte stadskaart hoeft aan te schaffen, of dat je hoeft te stuntelen met losse kaarten. Stad in kaart is een verzorgde, aantrekkelijk vormgegeven toevoeging aan het aanbod reisgidsen, niet ter vervanging van een uitgebreide stadsgids.

Barcelona in kaart
Severine Bascot & Carole Saturno
J.H. Gottmer / H.J.W. Becht BV, 2013
ISBN 9789025752965
€ 9,50

Bestel Barcelona in kaart bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video