ramblas-barcelonabarcelona-park-guellbarcelona-casa-battlobarcelona-bezienswaardighedenbarcelona-food

100% Catalonië & Barcelona

De onlangs compleet vernieuwde regiogids 100% Catalonië & Barcelona van uitgeverij MoMedia, biedt voor elk wat wils: sportieve activiteiten, culinaire hotspots, een bruisend uitgaansleven en leuke shopadressen. De Nederlandse reisbijbel onder de regiogidsen geeft een compleet en up to date aanbod van de Catalaanse streek. Enig minpuntje: het boek is nét te groot voor je broekzak...

Barcelona_reisgids-CatalonieVertrouwd concept
De 100% reisgidsen werken volgens een vaststaand concept: bestemmings-highlights aangevuld met unieke adressen. Ook de 100% Catalonië & Barcelona gids werkt volgens dit principe. De reisgids in A5-formaat telt 320 pagina's en is rijkelijk geïllustreerd met mooie foto's en aanvullend informatiemateriaal. Aan alles is gedacht: een uitneembare wegenkaart, diverse stads- en natuurroute's, maar ook een gratis CD-rom met alle adressen voor je TomTom of Garmin.

Reisgids vol onbekende plekken
De Nederlandse auteurs van het boek - Annebeth Vis en Ferenz Jacobs - zijn goed op de hoogte. Ze wonen en werken zelf al jaren in de regio, waar ze sinds 2010 een communicatiebureau runnen dat toeristische bedrijven helpt met hun promotie. Voor het boek doorkruisde Annebeth het noordoostelijke deel van Catalonië. Ferenz nam het zuidwestelijke deel voor zijn rekening.

Geen plekje in de provincie blijft ongespot. Wie dacht dat in Catalonië niet meer te zien valt dan Barcelona, Lloret de Mar of het Dalí museum, doet er verstandig aan dit boek tot zich te nemen. Het beperkt zich niet tot de platgelopen highlights, maar gaat verder waar andere reisgidsen ophouden.

100% Catalonië & Barcelona
Annebeth Vis & Ferenz Jacobs
ISBN: 9789057675980
Mo'Media, 2012
€ 27,90

Niet leverbaar

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video