barcelona-foodramblas-barcelonabarcelona-park-guellbarcelona-casa-battlobarcelona-bezienswaardigheden

Reisgids Capitool Compact Barcelona

De formule van Capitool reisgidsen staat al jaren als een huis. De boekjes in de serie Capitool Compact hebben het handzame formaat als extra voordeel. Of je nu eersteklas reist of met een beperkt budget, De reisgids Capitool Compact Barcelona biedt het beste van Barcelona. Een handige reisgids voor een bezoek aan Barcelona!

Barcelona_boeken_capitool_compact.jpgDe reisgids verdeelt Barcelona in zes wijken in het centrum en er is ook een hoofdstuk met dagtochten buiten Barcelona. Tientallen lijsten met hoogtepunten - de mooiste bezienswaardigheden en musea, de beste winkels en de gezelligste restaurants - verschaffen je alle informatie die je nodig hebt om van je bezoek aan Barcelona een onvergetelijke stedentrip te maken.

Of je nu op zoek bent naar de leukste attracties voor kinderen, de mooiste wandeltochten en uitzichten of de lekkerste restaurants in Barcelona, deze reisgids is een perfecte metgezel. Bovendien is er een overzicht van dingen die je beter kunt vermijden, wat je tijd, geld en irritatie bespaart.

Met behulp van de gedetailleerde kaarten en honderden foto's vind je moeiteloos de weg in Catalaanse stad. Bij de besprekingen van wijken en gebieden in Barcelona staan in de kantlijn tips voor hoe de dag daar door te brengen. De gids is handzaam, licht, overzichtelijk en compleet - inclusief een handige, uitneembare kaart met nog meer tips.

Capitaal Compact Barcelona
Annelise Sorensen, Ryan Chandler
Unieboek-Spectrum BV, 2016
ISBN 9789000304103
€ 11,99

Bestel de reisgids Capitool Compact Barcelona bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video