ramblas-barcelonabarcelona-bezienswaardighedenbarcelona-foodbarcelona-casa-battlobarcelona-park-guell

ANWB Extra Barcelona

Ontdek Barcelona met de compleet vernieuwde ANWB Extra reisgids Barcelona! Door de combinatie van strand, winkels en historie is Barcelona een perfecte bestemming voor een leuke citytrip.

Barcelona_Boeken_ANWB_Extra_BarcelonaDe compacte ANWB Extra reisgids Barcelona biedt naast routes door de stad, veel praktische tips over hotels en vervoer. De kern van de gids zijn nog steeds de 15 inspirerende bezienswaardigheden die je tijdens je stedentrip naar Barcelona niet mag missen maar die nu als een kompas die je de weg wijst grafisch zijn weergegeven.  

Naast een bezoek aan de niet te missen Sagrada Família, struin je uren over de Boqueria-markt met haar overvloed aan tapas, groenten, fruit, kaas, vis en vlees. Of ga kunst kijken in de bruisende wijk El Born.

Nieuw in deze uitgave zijn de hoofdstukken 'Dit is Barcelona', 'Barcelona in cijfers', 'Wat is waar' en het 'Kodak moment'. De gids sluit af met 'Herinner je deze nog..' , een pagina met bekende en minder bekende Barcelonezen. 

De uitklapbare voorkant geeft aan de hand van een aantal fetsiviteiten in een jaarkalender aan wat de beste tijd is om Barcelona te bezoeken en een klein kaartje met de 15 hoogtepunten, in de achterkant zit de uitneembare kaart, ook weer met de 15 hoogtepunten en een uitleg hoe de gids het beste te gebruiken is.  

ANWB Extra reisgids Barcelona
ANWB Media, 2023
ISBN 9789018049508 
€ 14,99 (paperback)

Bestel ANWB Extra Barcelona bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video