barcelona-foodbarcelona-park-guellramblas-barcelonabarcelona-bezienswaardighedenbarcelona-casa-battlo

Capitool Top 10 Barcelona

Deze reisgids is opgebouwd uit top 10-lijsten die het beste van alles wat er in Barcelona te zien en te doen is, behandelen. In korte beschrijvingen lees je hoe deze prachtige stad in Spanje is ontstaan en zich op de kaart heeft gezet met behulp van mensen als Gaudí.

Barcelona_Boeken_Top10_Capitool_Annelise_SorensenTop 10 Barcelona bevat tips en praktische informatie voor tijdens je verblijf in Barcelona, zoals wat voor weer je kunt verwachten, waar je lekker kunt eten, gratis uitjes, welk hotel het beste is en gemakkelijk te volgen voorbeeldroutes zodat je in korte tijd zoveel mogelijk kunt zien.

Of je nu een weekend of een hele week komt, dankzij de handige lijstjes heb je een snel overzicht van het beste wat de stad te bieden heeft. Zo zie je in één oogopslag welk museum de moeite waard is en waar je kunt winkelen of uit kunt gaan.

Deze Top 10-gids verdeelt de stad in vijf wijken: - Barri Gòttic en La Ribera
- El Raval
- Montjuïc
- Eixample
- Gràcia, Tibidabo en Zona Alta

Kuier over de bruisende avenue La Rambla, bezoek de Kathedraal van Barcelona, aanschouw Gaudì's reusachtige maar onafgemaakte Sagrada Família of zoek het hogerop en bekijk de stad vanuit Parc Güell.

Capitool Top 10 Barcelona
Annelise Sorensen en Ryan Chandler
Unieboek|Het Spectrum, 2022
ISBN 9789000385270
€13,99 

Bestel Capitool Top 10 Barcelona bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video