barcelona-foodbarcelona-casa-battloramblas-barcelonabarcelona-bezienswaardighedenbarcelona-park-guell

Spaans leren in Barcelona

Een verblijf in Barcelona combineren met een cursus Spaans is een ideale manier om de Spaanse taal te leren. Het hippe Barcelona biedt een perfecte combinatie voor Spaans studeren en genieten van een bruisend stadsleven.

Barcelona_ramblaEen taal leren in het land waar de taal dagelijks gesproken wordt is een van de snelste en meest effectieve manieren om een nieuwe taal onder de knie te krijgen. Omdat je niet alleen de taal in een klaslokaal gebruikt, maar ook buiten op straat wen je aan verschillende accenten en pik je echte Spaanse uitdrukkingen en spreekwoorden op.

Barcelona is zeker één van de meest interessante en trendy steden van Spanje om Spaans te leren. Hier kun je genieten van de levendige Ramblas, werken van beroemde kunstenaars als Picasso en Miró, architectonische kunstwerken van Gaudí, het oude stadsgedeelte Barrio Gótico, verkoelende stadsparken, sfeervolle pleinen en de heerlijke Middellandse Zee met zandstranden.

De talloze restaurants, bars, theaters, musea en bioscopen in Barcelona geven je de kans om mensen te ontmoeten, praten, eten en dansen - veel extra mogelijkheden om het Spaans dat je hebt geleerd op de cursus te oefenen..!

Barcelona-Nu zet een aantal aanbieders van cursussen Spaans en taalreizen of taalscholen in Barcelona op een rij:


Barcelona_school-spaans-leren

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video