barcelona-park-guellbarcelona-foodbarcelona-bezienswaardighedenbarcelona-casa-battloramblas-barcelona

Sónar Festival

Locatie: Barcelona - diverse plekken in de stad

Het jaarlijks terugkerende Sónar Festival in Barcelona is een internationaal muziekfestival en festival voor multimedia kunst. Het festival is opgericht in 1994 als het Festival van Moderne Muziek en Multimedia kunst en inmiddels uitgegroeid tot een van de belangrijkste festivals voor elektronische muziek in Europa. Sónar trekt sindsdien liefhebbers van moderne en elektronische muziek van over de hele wereld naar Barcelona. Dance vormt een flinke moot van het programma met techno, house, trance en electropop. In 2023 vindt het festival plaats op 15, 16 en 17 juni.

Line-up
Ook dit jaar kun je weer bijzondere artiesten verwachten. De line-up is nu nog niet helemaal bekend, maar reken er maar op dat je grote namen zult tegenkomen. Op Sónar by Night vind je de grote namen terug. Overdag, tijdens de Sónar by Day, kun je genieten van minder bekende concerten en DJ´s.

Ook het Sónar+D podium is de moeite waard. Dit podium biedt een open laboratorium voor creatieve industriëen, een meetingpoint voor muziektrendsetters, ontwikkelaars en musici, maar ook voor platenmaatschappijen, distributeurs en muziek-managers.

Het festival vindt dit jaar plaats plaats op 15, 16 en 17 juni 2023.
Kijk voor meer informatie en het programma op de website van Sonar 2022.

Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video