barcelona-bezienswaardighedenbarcelona-park-guellbarcelona-foodbarcelona-casa-battloramblas-barcelona

EasySleepBarcelona: hét alternatief voor een hotel

Easy Sleep biedt verschillende appartementen in het centrum van Barcelona. Het merendeel bevindt zich vlakbij de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals La Sagrada Familia, Las Ramblas of el Barrio Gótico.

betaalbaar comfort
Met een keuze uit 35 moderne en klassieke appartementen in Carrer de sicília (vlakbij La Sagrada Familia), Carrer d´Aragó, Carrer de Valencia (Easy Sleep Gaudí) en Plaza de les Olles (Easy Sleep Born), biedt Easy Sleep een betaalbaar en comfortabel alternatief voor de doorgaans saaie hotelovernachtingen. De Easy Sleep appartementen zijn te huur vanaf minimaal vier nachten en hebben een maximaal aantal slaapplekken tot 8 personen. Zo kunnen jij en je familie en/of vrienden zich snel thuis voelen in Barcelona voor een schappelijke prijs.

Basisfaciliteiten, zoals een compleet uitgerust appartement met eigen keuken, toeristische informatiegidsen en gratis WIFI zijn bij de prijs inbegrepen. Ook kun je tegen betaling entreekaarten voor theater, voetbal of concerten laten reserveren, fiets- of wandelexcursies maken, een taxi inhuren en gebruik maken van de ophaalservice van het vliegveld, gebruik maken van de catering en zelf je kind achterlaten bij de oppas. 

Easy Sleep  
Carrer de València 347
Wijk: Eixample
Metro: L1/ L3 (Verdaguer) 
Prijs: vanaf € 41/nacht

Barcelona_appartementen-Easy-Sleep.jpg

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video