barcelona-park-guellbarcelona-foodbarcelona-casa-battloramblas-barcelonabarcelona-bezienswaardigheden

Airbnb: ongewoon logeren bij een local

Airbnb biedt verschillende appartementen over de hele wereld. Het concept is simpel: via de website boek je een appartement, kamer of villa bij een particulier naar keuze, je reserveert, betaald, en vervolgens reis je af naar je tijdelijke woning. Ook in Barcelona kun je zo op een eenvoudige manier ongewoon logeren bij een local.

Barcelona_appartementen-AirbnbAirBnB  
Het Amerikaanse bedrijf werd in 2008 opgericht in Californië en heeft sindsdien een flinke groeispurt doorgemaakt. Inmiddels helpt de website AirBnB duizenden vakantiegangers en huiseigenaren vraag en aanbod op elkaar af te stemmen. AirBnB is verspreid over 33.000 steden in 192 landen. 

Leven als een lokaal  
De website brengt toeristen die op zoek zijn naar een tijdelijke verblijfsplek in Barcelona in contact met inwoners van Barcelona, die hun kamer, appartement of huis willen verhuren. Op de website kan iedereen, zijn huis als hotel aanbieden. Een uitstekende manier om het authentieke Barcelona van binnenuit te leren kennen.

Lees voorafgaand aan je boeking, eerst de opmerkingen op de website. Zo weet je zeker wat je krijgt. De leukste insider´s tips krijg je er gratis bij. Zin om ongewoon te gaan logeren bij een local? Dit is je kans!

AirBnB
 
Carrer de València 347
Wijk: Eixample 
Metro: L1/ L3 (Verdaguer)  

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video