barcelona-bezienswaardighedenbarcelona-foodbarcelona-park-guellramblas-barcelonabarcelona-casa-battlo

Gat Rooms: eigentijds, hip en goedkoop

Als je op zoek bent naar een eigentijds, hip en betaalbaar hostel in Barcelona, dan zit je goed bij Gat Rooms in de wijk El Raval. Er zijn twee vestigingen Gat Raval en Gat Xino. Als de ene vol is, dan loop je gewoon naar de andere lokatie. Wel zo gemakkelijk!

Barcelona_bb-Gat-Rooms2-k.jpg5 sterren hostel
Werd de wijk El Raval voorheen als gevaarlijk beschouwd, tegenwoordig is het een geliefde migrantenwijk, waar ook toeristen graag hun neus laten zien.  Alhoewel het zeker geen luxueuze wijk is, heeft de culturele verscheidenheid in El Raval zeker charme. Hier vind je ook de bijzondere hostels van Gat Rooms. Het sobere straatbeeld staat in schil contrast met de hippe, moderne en minimalistische inrichting van de hostels. Het 5 sterren hostelconcept werd opgericht in Barcelona  in 2001, om een compleet pakket aan comfort en service te bieden tegen een betaalbare prijs.  Inmiddels heeft Barcelona twee vestigingen en zijn ook Gat Rooms te vinden in andere Europese steden, zoals Parijs en Berlijn.

Jong publiek        
De hostelkamers zijn wat klein, maar de moderne designinrichting van felle kleuren, witte muren en in het oog springend kunstwerk aan de muur, zorgen voor een knusse uitstraling. Ook de kwaliteitsbedden, de centrale ligging en de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding dragen bij aan de populariteit van het hostel. Meer dan alleen een hostel zijn de Gat Rooms een beleving. Ontbijt zit helaas niet bij de prijs inbegrepen. 

Gat Rooms
Gat Raval 
Carrer de Joaquín Costa 44
Wijk: El Raval
Metro: L1/L2 (Universitat)  
Prijs:vanaf € 75 

Gat Xino
Carrer de l´Hospital 155
Wijk: El Raval
Metro: L2 (Sant Antoni) 
Prijs:vanaf € 75 

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video