barcelona-park-guellramblas-barcelonabarcelona-foodbarcelona-casa-battlobarcelona-bezienswaardigheden

Hostal Girona: logeren in een modernistische hostel

Hostel Girona is een van de modernistische gebouwen in de wijk Eixample. Het gebouw in het centrum van Barcelona, werd ontworpen door Ildefons Cerdą, die eind 19e eeuw ook verantwoordelijk was voor de stadsplanning van deze wijk.

Barcelona_bb-Hostal-Girona-k.jpgTerug naar het Modernisme
Wie logeert in hostel Girona, maakt een sprong terug in de tijd. De modernistische vloeren en antieke meubelen van het pand uit het einde van de 19e eeuw brengen je terug in een tijd waarin de welgestelde rijken de dienst uitmaakten in Barcelona. Het hostel bevindt zich vlakbij de Passeig de Grącia, waar je de twee bekende modernistische gebouwen- Casa Battlló en Casa Milą aantreft.

Postmoderne service
Hostal Girona combineert de onderscheidende tijdsgeest van het Modernisme met de luxe voorzieningen en felle kleuren uit de huidige tijd tot een warm en sfeervol (post)modernistisch hostel. Wifi, centrale verwarming, ruime service-uren (07.00-02.00 uur), parkeerplek en bezoek aan een nabijgelegen fitnesscentrum zijn de belangrijkste faciliteiten, die het hostel haar gasten te bieden heeft.

Hostal Girona
Carrer de Girona 24
Wijk: El Raval
Metro: L1/ L4 (Urquinaona) 
Prijs:vanaf € 60

Barcelona_bb-Hostal-Girona-g.jpg

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video