barcelona-bezienswaardighedenbarcelona-casa-battloramblas-barcelonabarcelona-park-guellbarcelona-food

Camping Barcelona: kamperen in de achtertuin van CataloniŽ

Als je Barcelona in het noorden verlaat en doorrijdt tot deeldistrict Maresme, kom je uit bij camping Barcelona in Matarů. De uitstekende verbinding met het openbaar vervoer, maakt dat je zowel van de stad Barcelona als het binnenland kunt genieten.

Barcelona_camping_barcelona.jpgBarcelona city
Wie de prachtige natuur van CataloniŽ wil afwisselen met een dagje stad, doet er goed aan voor camping Barcelona te kiezen. Vanaf de camping vertrekt dagelijks een (gratis) autobus in 30-60 minuten naar Barcelona centrum (Plaza Catalunya).† In het hoogseizoen (juli-augustus) betaal je voor deze busservice. De bus rijdt niet op vaste tijdstippen. Ook kun je de trein nemen vanaf Matarů naar het centrum van Barcelona, die gedurende de dag elke 10 minuten vertrekt. Vanaf de camping is een gratis busservice naar het treinstation in Matarů.

De camping heeft een zwembad, restaurant, supermarkt en internetcafť. Alle kampeerplekken en bungalows beschikken bovendien over WIFI. De kinderboerderij, circus-, zwem- en schilderlessen maken het een geschikte plek om vakantie te vieren met kleine kinderen. Vanaf de camping naar het strand in Matarů is elke 15-30 minuten gratis busvervoer. Ook kun je tegen een geringe prijs een fiets huren. Huisdieren zijn toegestaan. Tussen maart en november kun je op de camping terecht.

Camping Barcelona
Carretera N-II Km 650
Matarů, Barcelona

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video