ramblas-barcelonabarcelona-foodbarcelona-casa-battlobarcelona-park-guellbarcelona-bezienswaardigheden

Camping Masnou: op steenworp afstand van de stad

Camping Masnou ligt op 15 kilometer afstand ten noorden van Barcelona. El Masnou is een klein stadje net buiten de Catalaanse hoofdstad.

Barcelona_camping-Camping-Masnou---.jpgCamping Masnou ligt op 5 minuten wandelen van het treinstation van el Masnou (300 meter). Van 6 uur “s ochtends tot 12 uur, rijd elke tien minuten een trein naar het centrum van Barcelona (Plaza Catalunya). Aangezien de stoptrein in alle tussenliggende treinstations stopt, duurt de treinreis zo“n 35 minuten, ondanks de korte afstand. Na middernacht (tussen 01.15-04.15 uur) rijdt de nachtbus N80 van en naar Barcelona. De autobus stopt aan de rand van het treinstation.

Het grote voordeel van deze camping is de korte afstand en de goede verbinding met het openbaar vervoer naar de stad Barcelona. Tegenover het treinstation ligt een rustig zandstrand. Verwacht geen grote luxe. De camping zelf is eenvoudig en beschikt over enkele basisfaciliteiten, zoals een zwembad, supermarkt, douches en wasmachines. De camping is ideaal voor wie enkele dagen de drukke stad wil combineren met bijkomen op een rustig strand. De camping is het hele jaar door geopend. In de winter kan het koud zijn rondom Barcelona.

Camping Masnou
Carretera N-II, km 633, afslag 33 (Camil Fabra)
El Masnou, Barcelona

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!
13-09-2013

Anton van Loon | Vermeld wordt dat de comping het gehele jaat open is, bij de planning van de beschikbaarheid gaat de calender niet verder dan medio november!Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video