barcelona-bezienswaardighedenbarcelona-park-guellramblas-barcelonabarcelona-casa-battlobarcelona-food

Thai Gracia

Wie houdt van sterk gekruid en geurig voedsel kan in Thailand zijn lol op, maar ook in Barcelona zijn er volop mogelijkheden om te genieten van sterk gekruide en geurende Thaise curries. Ga voor het allerlekkerste wat de Thaise keuken te bieden heeft naar Thai Gracia. Hier vind je de authentieke Thaise keuken speciaal bereid voor en door Thai. Maar ook niet-Thai zijn er graag geziene gasten. Wordt met een glimlach ontvangen en ontdek zelf hoe uniek en heerlijk Thais voedsel is! 

Barcelona_Thai_Gracia-restaurant100% Thai
Het restaurant Thai Gracia is 100% Thai. Niet alleen staan er ervaren Thaise koks in de keuken, ook is het merendeel van de klanten van origine Thai. Hier vind je dan ook het beste van het beste van de Thaise keuken. 

Thaise curries en vriendelijkheid
Natuurlijk is een groene Thaise curry een uitstekende optie, maar de Thaise keuken biedt zoveel meer. Ontdek het zelf in dit aangename Thaise restaurant. De Pad Tai en gele curry zijn prima alternatieven. Hier kun je genieten van goed eten dat met detail wordt vormgegeven in een gezellig restaurant. De aardige bediening is vast bereid de kok te waarschuwen voor als het eten je onverwacht toch te heet wordt. Gewoon even aangeven. 

Thai Gracia
Còrsega 381
Wijk: Gràcia
Metro: Verdaguer / Girona (L3) 

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video