ramblas-barcelonabarcelona-casa-battlobarcelona-foodbarcelona-bezienswaardighedenbarcelona-park-guell

Dos Palillos, exclusieve tapas

Dos Palillos is een exclusieve tapasbar in Barcelona onder de bezielende leiding van meesterkok Albert Raurich. Het restaurant is gespecialiseerd in fusion food, met gerechten geïnspireerd door de Spaanse en Aziatische keuken.

Barcelona_diner-dos-palillosAlbert Raurich heeft bijna 10 jaar, van 1997 tot 2007, in het vermaarde restaurant El Bulli gewerkt, waarvan zes jaar als chefkok. Met dit nieuwe concept van fusion food wil hij de eenvoud van de Spaanse tapas op creatieve wijze combineren met hoogtepunten van de Aziatische gastronomie (Japan, Thailand, China en Vietnam). 

Stokjes
Dos Palillos betekent 'twee stokjes' en dat staat symbool voor de 'stokjes' die zowel bij Aziatische gerechten als bij tapas gebruikt worden. Het restaurant heeft een bar-gedeelte waar je de keus hebt uit 25 tapas en 5 desserts. In het Aziatische restaurant kun je kiezen uit een uitgebreid menu en exclusieve gerechten, zoals grote gegrilde oesters met sake en homemade Japanse beef-en-ginger burgers.

Het restaurant is op dinsdag en woensdag open van 19.30 tot 23.30 uur en op donderdag, vrijdag en zaterdag van 13.30 tot 15.30 uur (lunch) en van 19.30 tot 23.30 uur. Zondag en maandag gesloten.

Dos Palillos
Carrer d'Elisabets 9, Barcelona

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video