ramblas-barcelonabarcelona-foodbarcelona-bezienswaardighedenbarcelona-casa-battlobarcelona-park-guell

Bellavista del jardín del norte, het restaurant van Messi

Barcelona heeft er een nieuw restaurant bij gekregen. Deze keer echter niet zo maar een eetgelegenheid, nee dit restaurant heeft stervoetballer Lionel Messi als mede-eigenaar! Het restaurant heet Bellavista del jardín del norte en je vindt het aan de Carrer d’Enric Granados, op slechts 10 minuten lopen van het voetbalstadion Camp Nou van FC Barcelona.

In het restaurant zijn naast veel Argentijnse details ook zaken te vinden die verwijzen naar Rosario, de geboortestad van Messi. Het restaurant is opgezet als een klein dorp met pleintjes, bars en eethoeken. Een van de belangrijkste gerechten op de kaart is ‘milanesa napolitana a caballo’. Dit gerecht bestaat uit ossenhaas met gebakken ham, tomaat, mozarella en een gekookt ei. Het is het lievelingsgerecht van Messi en is al te krijgen voor € 10,50.

Messi staat zelf helaas niet achter de bar, in de bediening  of in de keuken, hij is mede-investeerder, maar zal zeker regelmatig te vinden zijn in het restaurant. 
Ga voor meer informatie, de menukaart of om te reserveren naar de website van Bellavista del jardín del norte. Mocht je dus naar Barcelona gaan, van voetbal houden én van lekker eten dan moet je zeker het restaurant van Messi bezoeken. Reserveren is aan te raden want het zal er ongetwijfeld erg druk zijn.

Bellavista del jardín del norte 
Carrer d’Enric Granados 86, Barcelona
Metro Diagonal L3/L5

Barcelona_diner_bellavistadeljardindelnorte

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video