barcelona-park-guellramblas-barcelonabarcelona-bezienswaardighedenbarcelona-foodbarcelona-casa-battlo

La Tagliatella


Wie dol is op Italiaanse pizza, mag deze populaire pizzaketen niet overslaan. Bij Tagliatella vind je niet alleen authentieke steenovenpizza´s, maar ook overheerlijke verse pasta´s. Je vind dit Italiaanse restaurant bijvoorbeeld op 5 minuten loopafstand van Passeig de Gracià. Mocht die vol zijn. Geen nood. Er zijn vestigingen door de hele stad en ver daarbuiten.

Barcelona_dinner-La-Tagliatella-k.jpgLa pasta della verità, zoals de Italianen het noemen. Alhoewel de echte Italiaanse pizza uit Napolí simpelweg een Pizza Margaritha is met kaas en tomatensaus, zijn er inmiddels voor de toeristen ook een breed scala aan extra pizza´s en pastas verkrijgbaar. (zie menukaart). En dat is maar goed ook.

Alhoewel de basispizza ook al echt lekker is, vind je in dit restaurant zo´n verfijnd aanbod aan verse ingrediënten, dat je jezelf het bezoek aan Italië kunt besparen. Zelfs voor de desserts kun je hierblijven. Veel Italianen, woonachtig in Barcelona, stillen hier hun portie heimwee naar la cuina de la Mama!

La Tagliatella
C/ Pau Claris 118
Wijk: Eixample
Metro: L3 (Passeig de Gràcia)  
Prijs: €  

Barcelona_dinner-La-Tagliatella-g.jpg

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video