barcelona-casa-battlobarcelona-bezienswaardighedenbarcelona-park-guellbarcelona-foodramblas-barcelona

Cocktails in Barcelona: Bar el 13

Cocktails zijn weer terug van weggeweest. Althans, dat zul je ervaren, als je je in het Barceloneze uitgaansleven bevindt. De Catalaanse hoofdstad bezit vrij veel cocktailbars en ook gewone bars en restaurants bieden regelmatig cocktails aan. De allerlekkerste vind je bij Bar el 13 in een achterafstraatje, vlakbij Plaza Reial.

Barcelona_drinken---bar13.jpgLoop het niet voorbij, want de ingang is net zo smal als het lokaal zelf. Met een oppervlakte van nog geen 10m2 is deze cocktailbar zo gevuld. Het piepkleine lokaal ademt een intieme en ontspannen sfeer uit. De erotische foto“s aan de wand, brengen je al snel in de stemming. Ook de aardige barmannen helpen je om van het ongeluksgetal 13 een fantastische feestavond te maken. En de mojito is werkelijk goddelijk lekker!

De cocktails bestel je vanaf een LP, die je bij binnenkomst krijgt uitgereikt. Aan de bar bestel en haal je vervolgens zelf je cocktails op. Pas wel op: de cocktails zijn zo heerlijk, dat je zeer weinig moeite hoeft te doen voor een nieuwe ronde, en nog een...en nog een..Je bent gewaarschuwd! 

Bar el 13
c/ de la Lleona 13
Metro: L3 Liceu
Openingstijden: ma-di, do & zo 20.30-02.00 uur & vrij-za 20.30-03.00 uur

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video