barcelona-casa-battlobarcelona-park-guellramblas-barcelonabarcelona-foodbarcelona-bezienswaardigheden

Bubble thee in Barcelona

Bubble thee. Deze Aziatische rage begint nu ook in Europa door te dringen. Onlangs overgevlogen vanuit Berlijn en Parijs, is de van oorsprong Taiwanese uitvinding sinds kort ook in Barcelona verkrijgbaar.

Barcelona_bubbolitasBubble Thee                                                                                                   
Op een hoek in Raval nodigt het smalle barretje BubboliTas, je - in een relaxte Aziatische sfeer - uit om te genieten van het gezonde fruittheedrankje. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, bezit deze bubbel thee geen enkele bubbel. Aan de theeshake met sojamelk of fruit, worden geleiachtige fruit jelly of biologische tapioca balletjes, een proteïne extract van de yucca vrucht, toegevoegd. Geserveerd in een grote plastic beker met Aziatische opdruk en een dik rietje, kun je de thee en de ´bubbels´ opslurpen.

Made in Taiwan               
De bubbelthee ontstond eind jaren tachtig in Taiwan, waar diverse bedrijven nog altijd met elkaar in strijd zijn om de patentrechten van het drankje.

Het oorspronkelijke theedrankje, Boba, bestond uit zwarte thee, gecondenseerde melk en vruchtensiroop en heeft zich ontwikkeld tot een eindeloze variatie van gezonde en ongezonde varianten warme en koude theedrankjes met ijs, honing, chocolade, kleur- en smaakstoffen of gelatineballetjes in verschillende smaken. BubboliTas biedt de gezonde variant van huisgemaakte kwaliteitsthee, vers fruit en ecologische tapioca. Een heerlijk gezond, voedzaam en compleet drankje.

BubboliTas 
Plaça del Bonsuccés 7
Wijk: Raval
Metro: L1/L3 (Plaza Catalunya)  

Prijs: €€    

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video