ramblas-barcelonabarcelona-foodbarcelona-bezienswaardighedenbarcelona-park-guellbarcelona-casa-battlo

Xocolata desfeta: Viader

Er zijn dagelijkse gewoonten, die nooit uit de mode raken. Gelukkig maar! Eén daarvan is in Barcelona ontbijten met een kop warme chocolademelk. Het bijzondere is, dat het boerencafé waar voor het eerst warme chocomelk geserveerd werd in Barcelona nog altijd bestaat. Ontdek het zelf, in de wijk El Raval.

Barcelona_drinken-viaderGranja Viader is de uitvinder van het Catalaanse cacaomerk Cacaolat. De chocolademelk mét (Suis) en zonder slagroom in dit authentieke café is absoluut de beste van Barcelona. Het café- nog altijd in originele staat-, de obers die al jarenlang een vertrouwd decor vormen en de nostalgische inrichting maken dat je even ongegeneerd kunt genieten van het moment, waarin heden en verleden elkaar kruisen in een tijd waarin eetstoornissen nog niet tot de waan van de dag behoorden.

Viader

Xuclà 4-6, Barcelona
Wijk: El Raval
Metro: L3 (Liceu)

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video