barcelona-bezienswaardighedenbarcelona-foodbarcelona-park-guellramblas-barcelonabarcelona-casa-battlo

Nederlandse fiets- en wandeltours

Altijd al met een gids op stap gewild in Barcelona, maar geen zin in grote drukke groepen? BroodenTomaat biedt nu de oplossing! Met BroodenTomaat kan je een tour kiezen waar jouw gezelschap het enige gezelschap is en dat tegen normale prijzen! Ga op pad met een echte nederlandstalige gids en ontdek de mooiste plekjes van Barcelona met een gids die er echt is voor jou!

Barcelona_fietstourInformatie, enthousiasme, gezelligheid, lage prijzen, persoonlijkheid, behulpzaamheid, gedrevenheid, anekdotes en een stukje cultuur. Dit en nog veel meer kun je verwachten bij het Nederlandse tourbedrijf BroodenTomaat.

Voor iedere Nederlandstalige toerist die naar Barcelona komt biedt BroodenTomaat de mogelijkheid om deel te nemen aan een privé wandeling of fietstour met prijzen die voor iedereen betaalbaar zijn. Bij BroodenTomaat ga je op pad met een gids die er echt is voor jou, verliefd is op zijn of haar stad en alles weet over Barcelona. Zo krijg je als toerist in een paar uur tijd een flinke dosis cultuur mee en ga je op pad met een enthousiaste en gezellige local, die jou bovendien insider tips kan geven.

Het vertellen over de stad en de bezienswaardigheden, gepaard met veel gezelligheid is wat je kan verwachten, maar de gidsen bij BroodenTomaat geven ook tips, kennen de leukste anekdotes en fleuren de tours op met privé ervaringen die uit het leven gegrepen zijn.

BroodenTomaat heeft een aantal speciale tours samengesteld - ook voor gezinnen met kinderen! Deze tours zijn totaal verschillend van elkaar qua bezienswaardigheden zodat er voor iedereen wat wils is.

Barcelona_Arc-De-TriomfEen overzicht van de tours van BroodenTomaat: 

BroodenTomaat is een idee van de Nederlandse Ingeborg Koedijk, inwoner van Barcelona en beheerder van de website Barcelonainfo.nl. 
Barcelona_Pleintje-Wijk-Gracia 

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video