ramblas-barcelonabarcelona-foodbarcelona-bezienswaardighedenbarcelona-casa-battlobarcelona-park-guell

Tips voor jouw voetbalreis naar FC Barcelona

Barcelona bezoeken? Een voetbalreis naar FC Barcelona is de ideale manier om jouw weekend Barcelona te combineren met live topvoetbal. In dit artikel onthullen wij de beste tips voor een onvergetelijke ervaring.

1. Zaterdag tot en met maandag
Plan jouw voetbalreis naar FC Barcelona in een weekend van zaterdag tot en met maandag. Barça speelt haar thuiswedstrijden meestal op zaterdagavond 20.45 uur. Zo heb je op zaterdag genoeg tijd om te acclimatiseren, jouw hotel te checken en een drankje te doen voor de wedstrijd. Op de zondag heb je vervolgens de hele dag om cultuur te snuiven of om te relaxen aan de mooie stranden van Barcelona. Maandag vlieg je s’ middags weer lekker naar huis, zo kun je thuis mooi bijkomen van jouw trip.

Barcelona_FC_Barcelona_Camp_nou

2. Overnacht in het centrum
Er zitten veel betaalbare hostels in het centrum van Barcelona. Mooi voor het budget en alle hotspots liggen op loopafstand. Camp Nou is goed te bereiken via de metro en een dagkaart kost slechts €8,40. Liever een hotel? Voor hotels in het centrum betaal je al snel de hoofdprijs, maar hotels in de buitenwijken zijn vaak goedkoper.

3. Goede plekken in Camp Nou
Het stadion van FC Barcelona, Camp Nou, heeft 7 verschillende categorieën. De slechtste categorie zijn plekken op de hoogste ring aan de lange zijde, en de beste categorie zijn plekken op de lange zijde. Met categorie 1 kun jij Messi dus bijna aanraken en heb je mooie plekken op de hoofdtribune. 

Voetbalreizen naar FC Barcelona bevatten standaard tickets op categorie 7. Voor een bedrag van €20 extra heb jij al betere plekken en voor een bedrag van €80 euro extra zit je op categorie 1!

Boek hier een voetbalreis naar FC Barcerlona!

Barcelona_camp-nou

4. De tegenstander
Over het algemeen geldt: hoe beter de tegenstander, hoe hoger de ticketprijzen en hoe duurder de voetbalreis naar FC Barcelona is. Zo betaal je voor de wedstrijd van FC Barcelona tegen Real Madrid, ook wel El Clásico, al snel de hoofdprijs. Een wedstrijd tegen Sevilla of Valencia is qua niveau ook een echte topper maar niet zo duur als tegen Real Madrid.

Equipo Voetbalreizen is specialist in het aanbieden van voetbalreizen naar de buitenlandse topcompetities in Duitsland, Engeland, Spanje, Frankrijk en Italië. Stel jouw eigen unieke voetbalreis naar FC Barcelona samen inclusief vlucht, ticket en hotel.

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video