barcelona-bezienswaardighedenbarcelona-foodbarcelona-casa-battloramblas-barcelonabarcelona-park-guell

Barcelona City Pass

De Barcelona City Pass is een handige stedenpas tijdens een citytrip naar Barcelona! Met deze pas heb je gratis toegang tot een groot aantal attracties en musea in Barcelona. Waaronder belangrijke bezienswaardigheden als de Sagrada Familia, het Picasso Museum, het Chocolademuseum en de Fundacio Joan Mirů. Bij de meeste attracties en musea profiteer je ook van de skip-the-line toegang, zodat je niet hoeft aan te sluiten in de wachtrij bij de kassa.

Een rondrit met de Hop-on Hop-off bus langs de bezienswaardigheden van Barcelona hoort ook bij de pas, evenals een rondvaart door de haven van Barcelona. Met de Barcelona City Pass kun je ook gratis gebruik maken van het openbaar vervoer in Barcelona, ook van en naar de luchthaven. Met de pas kun je bovendien korting krijgen op diverse attracties en activiteiten in Barcelona.

Voordelen van de Barcelona City Pass
Een van de voornaamste voordelen van de Barcelona City Pass is het feit dat je gratis toegang krijgt tot bekende bezienswaardigheden in Barcelona. De belangrijkste is natuurlijk de Sagrada Familia, de beroemde kerk van architect Gaudi. Hier staan dagelijks lange wachtrijen voor de kassa. Met een gereserveerd tijdslot en skip-the-line toegang heb jij daar geen last van!†

TIP: Met de Barcelona City Pass heb je gratis toegang tot de belangrijkste attracties van Barcelona! Bestel deze pas van te voren online!

Bestel hier de Barcelona City Pass!

Skip the line: Geen wachtrijen!
Dankzij het Skip the Line-principe sta je met de Barcelona City Pass nooit in de rij voor bekende bezienswaardigheden. Je kunt met je pas direct naar de ingang van een museum of ander hoogtepunt lopen, waarmee je veel tijd bespaart. Zo houd je voldoende tijd over om ook de andere bezienswaardigheden in Barcelona te bekijken. Zeker in het hoogseizoen kan het erg druk zijn bij de bekendste attracties en musea in de stad.

Barcelona_Barcelona_city-pass

Openbaar vervoer & Hop-on Hop-off bus
Met de Barcelona City Pass mag je gratis gebruik maken van het openbaar vervoer in Barcelona, ook voor het vervoer van en naar de luchthaven. Je kunt de pas bestellen voor 2, 3, 4, of 5 dagen. Afhankelijk van hoe lang je in Barcelona verblijft. De pas is ook geldig voor de Hop-on Hop-off bus in Barcelona (24 uur). Deze rijdt langs alle bezienswaardigheden in Barcelona en je kan bij elke halte uit- en instappen. De bus rijdt drie verschillende routes in Barcelona, een audioguide in diverse talen is inbegrepen. Ook leuk is de rondvaart door de haven Barcelona (inbegrepen bij de pas)!

Barcelona City Pass als kortingskaart
Niet alleen krijg je met de pas gratis toegang tot verschillende musea en bezienswaardigheden in Barcelona. En gratis gebruik van het openbaar vervoer en de hop-on hop-off bus. Je kunt de pas ook gebruiken om tickets met korting te bestellen voor attracties die geen onderdeel zijn van de Barcelona City Pass, zoals de Gaudi Experience, de kabelbaan naar Montjuic, flamenco-shows en diverse winkels. Zo profiteer je van extra ticket voordeel!

Hoe werkt de Barcelona City Pass?
Het bestellen en gebruik van de Barcelona City Pass is heel eenvoudig. Voor vertrek naar Barcelona bestel je de pas online. Selecteer het gewenste aantal dagen en het aantal deelnemers. Kies wanneer je de Sagrada Familia wil bezoeken. Kies tussen verzending per post of ophalen in Barcelona. Ophalen kan op de luchthaven Barcelona-El Prat of op de Palca Catalunya in het centrum van de stad.†De Barcelona City Pass is geldig voor 2, 3, 4 of 5 opeenvolgende dagen.

Produkten


Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video