ramblas-barcelonabarcelona-casa-battlobarcelona-foodbarcelona-park-guellbarcelona-bezienswaardigheden

Barcelona-apps

Met de komst van de smartphone en tablets is het aantal digitale reisgidsen over Barcelona flink uitgebreid. Er zijn inmiddels zoveel Barcelona-apps te downloaden, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet.

Geen nood! De redactie van Barcelona-Nu helpt je een handje. Hier staan de handigste Barcelona-apps voor je op een rij:

1 - Time Out Barcelona                   
Wie tijdens zijn stadstrip naar Barcelona niets van de culturele activiteiten in de Catalaanse hoofdstad wil missen heeft maar één applicatie nodig. Time Out Barcelona geeft excellente reisinformatie over musea, restaurantes, exposities, het nachtelijke uitgaansleven en leuke bezienswaardigheden in de stad. De plattegrond wijst je bovendien eenvoudig op de juiste bestemming. Alleen beschikbaar voor IPhone. App: gratis.

Bestel de app via deze link.

2- Lonely Planet  Barcelona Travel Guide                
Dit is ongetwijfeld de meest populaire reisgids in applicatie versie. Met de praktische informatie, plattegrond en GPS functie vind je via deze app snel een groot aantal favoriete bezienswaardigheden met foto voorzien van korte informatieve teksten. De extra informatie en tips maken het een van de meest gewilde citytrip apps van Barcelona. Beschikbaar voor IPhone, Ipod touch en Ipad. Prijs €3,59. 

Bestel de app via deze link.

3 - 100% Barcelona
Mo Media´s 100% Barcelona app is een bruikbare mobiele applicatie die je langs de leukste plekken van de stad leidt. Via offline navigatie weet je snel waar je bent en wat er in je directe omgeving te doen is, zonder dat het je geld kost. De gedigitaliseerde wandelroutes op je telefoonscherm helpen je eenvoudig je weg te vinden in de Catalaanse hoofdstad. Verder vind je een uitgebreide beschrijving van de adressen en bezienswaardigheden met foto en handige informatie. Ook aan een metrokaart is gedacht. Let op: voor een bezoek aan een van de specifieke websites betaal je. De app is o.a. geschikt voor iPhone en Android. Prijs €6,99. Kijk voor meer informatie op MoMedia.

Bestel de app via deze link.

4- Spotted by locals                 
Als je Barcelona echt van binnenuit wilt bekijken en geen genoegen neemt met de standaard toeristische must do´s, dan is dit de geschikte applicatie voor je. Deze app biedt de reiziger veel inside informatie over de stad van de lokale bevolking zelf. Alles wat je wilt weten over cultuur, eten & drinken, bezienswaardigheden en entertainment vind je hier terug. Met deze app ontdek je het Barcelona, zoals de stedelingen zelf hun stad kennen: van binnenuit! Beschikbaar voor IPhone en Blackberry. App: gratis.

Bestel de app via deze link.

5 - Cityzapper
CityZapper Barcelona is een Nederlandstalige app die geheel is samengesteld door plaatselijke reporters. De app bevat informatie over bezienswaardigheden, musea, restaurants, lunchplekken, winkels, hotels,  uitgaansgelegenheden, evenementen, cultuur en vervoer. De app is na het downloaden ook offline bruikbaar, want alle informatie is in de app aanwezig. De locatie wordt bepaald op basis van een GPS. Zo weet je snel en eenvoudig hoe je je volgende bestemming bereikt, maar ben je ook op de hoogte van wat je onderweg tegenkomt.Prijs €1,79.

Download de app via deze link.

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video