barcelona-casa-battlobarcelona-bezienswaardighedenbarcelona-park-guellramblas-barcelonabarcelona-food

Chic&Basic: een hotel, maar dan net even anders

Chic & Basic is een innovatief hotelconcept. Je kunt er eenvoudig genieten van luxe faciliteiten en hebt er de keuze tussen verschillende logeermogelijkheden. Chic& Basic bevindt zich in de wijk El Born om de hoek bij het stadspark Parc de la Ciutadella.

Barcelona_hotel-Chic-&-Basic-k.jpgChic
Dat chic niet peperduur hoeft te zijn bewijst dit hotel. Het ruim honderd jaar oude gebouw in het centrum van Barcelona straalt allure uit. Net als de hippe hotelkamers met hoge plafondmuren en bijpassende glazen douchecellen dat doen. Om van de gekleurde gordijnen en gangverlichting, de gezamenlijke lounge ruimte met ontspannende muziek of het verlichtingssysteem op de hotelkamers met verschillende kleurnuances, die de vakantieganger kan aanpassen naar gelang zijn gemoedstoestand nog maar niet te spreken. Of wat dacht je van het Kharma restaurant, de witte bar bij het hotel, waar je gemoedelijk een cocktail kunt drinken?

Basic
Ondanks de chique entourage van moderne en barokke meubilair is het concept eenvoudig van opzet. Je kunt er zelf kiezen voor een hotelkamer, hostel of appartement. Het met smaak ingerichte hotel trekt niet alleen een trendy publiek dat net even wat anders wil dan een doorsnee hotel. Haar eenvoudige concept, maakt deze plek geschikt voor een zeer divers publiek. Met een simpele druk op de knop tover je je logeerkamer om in een kleurencircus en richt je je kamer in zoals jij dat zelf graag wilt. 

De 31 kamers zijn te huur in verschillende afmetingen: van M, L, XL tot XXL. Net naar gelang je budget. Met gratis wifi en een internetaansluiting, een gezamenlijke ruimte, plasma TV,  muziek, een restaurant en een gratis selfservicebar. 

Innovatief
                               
Wil je niet je hele dag verdoen in je hotelkamer, trek er dan op uit. Sluit de deur achter je en stap in El Born de Barcelona, de hipste wijk van de stad. Hier kun je genieten van historische bezienswaardigheden, design en een heerlijke gastronomie. Op slechts 10 minuten loopafstand van de zee. In het hotel kun je ook een elektrische fiets (Emobike) huren en zo de stad op een relaxte manier te verkennen. Of neem een kijkje in het chocolade-museum om de hoek. Noem het wat je wilt: hotel, stad, plek om te ontspannen. Een ding is zeker: dit hotelconcept is net even anders!

Kijk voor meer informatie en boekingen over Chic & Basic op:

Chic & Basic

Carrer Princesa 50
Wijk: El Born
Metro: L1 (Arc de Triomf)  
Prijs: vanaf € 102 

Barcelona_hotel-Chic-&-Basic-g.jpg

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video