barcelona-bezienswaardighedenbarcelona-casa-battlobarcelona-foodramblas-barcelonabarcelona-park-guell

Barceló Raval: Avant-garde in een voormalige achterbuurt

Barceló Raval is een luxe 4 sterrenhotel gelegen in een opmerkelijke achterbuurt. Overdag is het er prima vertoeven. ´s Avonds zit je er liever veilig op je hotelkamer. Het hotel bevindt zich in de wijk El Raval vlakbij Las Ramblas. 

Barcelona_hotel-Barcelo-Raval-k.jpgAvantgarde
Het opvallende ovale hotelcomplex met een piekfijn afgewerkt interieur design, geeft hotel Barceló Raval een avant-garde uitstraling. Het moderne hotel beschikt over moderne installaties en een uitstekende service. De hippe entree met haar multifunctionele service, de B-lounge, maakt het hotel niet alleen geliefd bij hotelgangers, maar ook bij de lokale bevolking. In de lounge kun je tussen 12.00 en 24.00 uur onbeperkt genieten smaakvolle tapas en een uitgebreide cocktailkaart. Op de bovenste etage van het hotel kun je genieten van een heerlijk zwembad en solarium met panoramisch uitzicht over de stad. Of simpelweg zippen aan een tropische cocktail in de cocktailbar.

Moderne kamers
De 182 hotelkamers  en vier suite zijn zeer rustig en allen voorzien van de nieuwste technologische snufjes, zoals elektrische gordijnen, een Ipod-oplader en een Nespresso koffieapparaat. In de strak vormgegeven ruime kamers kun je gebruik maken van de ´Refill´ mini-bar en een ´Recharge´ roomservice. ´s morgens kun je er genieten van een uitgebreid keuzeontbijt. 

Voormalige achterbuurt
Het hotel bevindt zich In het hart van de stad Barcelona, in de wijk Raval, het epicentrum van de artistieke en culturele beweging van de stad. De migrantenwijk, die van oorsprong vooral dienst deed als gewilde achterbuurt voor drugdealers, dieven en prostituees, heeft sinds de komst van het hotel een ware metamorfose ondergaan. Toch is het een de buurt waar je nog altijd goed moet opletten.  Tussen de Fish& Chips zaken en Bollywood festiviteiten door, is het hier overdag prima vertoeven in de multiculturele wijk. ´s Avonds laat doe je er verstandiger aan veilig op je hotelkamer te blijven.  

Kijk voor meer informatie en boekingen op: 

Barceló Raval 
Rambla del Raval 17-21
Metro: L3 (Liceu)
Prijs: vanaf € 100. 

Barcelona_hotel-Barcelo-Raval-g.jpg

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video