ramblas-barcelonabarcelona-casa-battlobarcelona-park-guellbarcelona-bezienswaardighedenbarcelona-food

Generator Hostel Barcelona

Budgetreizigers kunnen in Barcelona goedkoop overnachten in het Generator Hostel Barcelona. Een hippe en goedkope verblijfplaats in het centrum van Barcelona.

Barcelona_hotel-generator-hostel-barcelonaIn Barcelona zijn diverse goedkope hotels en hostels te vinden. Een van de leukste is het hippe Generator Hostel Barcelona. De eigenaars hebben gezorgd voor een prachtig interieur, met hoge plafonds, mooi gedecoreerd met hangende lantaarns, vloeren met rijk versierde Hongaarse betontegels en een lobby met een bijzondere trap die zich naar boven slingert, naar een mezzanine met glazen balkon.

Uiteraard heeft het hostel voor budgetreizigers een aantal slaapzalen, met stapelbedden, voor zes tot zestien personen. Voor een relatief laag bedrag kun je ook een van de privékamers boeken. Met je eigen badkamer en terras. Het hostel beschikt over een grote en gezellige lounge en een bar, waar bezoekers 24 uur per dag kunnen chillen. Wifi is gratis.

Het hotel/hostel ligt tussen twee grote metrostations, dicht bij het strand van Barcelona. Ook de boetiekjes van de Passeig de Grŕcia zijn vlakbij.

Generator Hostel Barcelona
Carrer de Corsega 373, Barcelona  


Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video