barcelona-bezienswaardighedenbarcelona-casa-battlobarcelona-park-guellbarcelona-foodramblas-barcelona

Tahiti Playa Hotel & Suites

Vanuit de hotels aan de Costa Brava kun je ook gemakkelijk een bezoek aan Barcelona brengen. Vanuit een stadje als Malgrat del Mar ben je binnen 1 uur in Barcelona. Een leuk familiehotel bij deze badplaats is Tahiti Playa Hotel & Suites in Santa Susanna.

Tahiti Playa Hotel & Suites heeft een perfecte ligging direct aan het mooie, langgerekte strand van Santa Susanna. In de directe omgeving van het hotel vindt je diverse winkels en restaurants. Aan de overkant van Tahiti Playa Suites begint een super gezellige boulevard die doorloopt tot het centrum van Malgrat de Mar (1,5 km).

Barcelona_tahiti-playa-hotel

Faciliteiten
Bij een verblijf in de grote kamers en appartementen van Tahiti Playa Suites kan er gebruik gemaakt worden van alle faciliteiten van het aan het complex verbonden Tahiti Playa. Zoals een prachtig zwemparadijs met daar omheen een fijn zonneterras waar je heerlijk op een ligbedje kunt relaxen. Vanuit het zwembad en bubbelbad heb je een prachtig uitzicht over het strand en de zee. Er zijn faciliteiten voor gasten van alle leeftijden. Voor de kinderen is er een apart kinderzwembad, miniclub en een goed animatieprogramma.

Barcelona_tahiti-playa-hotel

Barcelona
Als je aan de Costa Brava verblijft, mag een dagje naar Barcelona natuurlijk niet ontbreken! De Catalaanse hoofdstad ligt ruim 60 km. ten zuiden van Santa Susanna. Met een (huur)auto of trein ben je in 1 uur in deze prachtige stad. Bezoek de unieke Sagrada Familia, drink een glas sangría op de levendige wandelboulevard Ramblas, ga naar het kleurrijke Park Güell, of bezoek het Camp Nou, het stadion van FC Barcelona. Uitgebreid winkelen of een dagje naar het strand kan ook!

TIP:  Met de Barcelona Costa Brava Dagpas heb je recht op vervoer met luxe bus of trein naar Barcelona (en terug) of een gratis parkeerplek in het centrum van de stad. Skip-the-line toegang tot La Sagrada Familia evenals het gebruik van de Hop-on Hop-off bus is ook inbegrepen. 

Bestel de Barcelona Costa Brava Dagpas

Hotel Tahiti Playa Suites
Passeig Maritim, Santa Susanna 

Barcelona_tahiti-playa-hotel

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video