ramblas-barcelonabarcelona-casa-battlobarcelona-park-guellbarcelona-bezienswaardighedenbarcelona-food

Acta MIMIC Lowcost boetiekhotel

Acta MIMIC is een modern en goedkoop boetiekhotel dat is gehuisvest in een oud theater. Het bevindt zich in de wijk El Raval op slechts 3 minuten van de La Rambla de Catalunya, de haven van Barcelona en de theaters op Avenida Paral·lel.

Barcelona_hotel-Acta-MIMIC-k.jpgVan theater tot boetiekhotel
Het centraal gelegen designhotel ligt in de wijk Ciutat Vella en was voorheen een theater. De originele façade van het antieke Teatro Colon herinnert nog aan vervlogen tijden. De moderne inrichting doet je echter al snel vergeten dat je je in een voormalig theater bevindt. De hotelkamers bestaan uit één grote, lichte kamer, waarbij het slaap- en douche-gedeelte zich in dezelfde kamer bevinden. De transparante gordijnen maken een denkbeeldig onderscheid tussen beide ruimte´s. De kamerlampen kunnen worden aangepast in diverse kleuren en lichtsterkte´s. Comfort, kwaliteit en design. Daarvoor kies je dit hotel.

Dakterras
Vanaf het terras van het Hotel Acta Mimic heb je als gast een spectaculair uitzicht over de stad, de wijk Raval, de haven van Barcelona en het standbeeld van Colombus, aan het einde van de Ramblas totaan de Tibidabo berg.Alle 89 hotelkamers van Acta MIMIC hebben natuurlijk zonlicht. Twee hotelkamers zijn speciaal ingericht voor mindervaliden. Ook de gratis wifi, airconditioning en verwarming, een digitale televisie met internationale kanalen in originele versie, het meertalige personeel, de gastrobar, de 24-hrs service en de inmense loungehoek (600 m2) in de hotellobby, maken het een geliefd hotel voor een plezierige weekendtrip.

Service voor Toeristen
Het is mogelijk om vanuit dit hotel reserveringen voor restaurants, toeristische toeren, bus turistic of evenementen te maken. Ook het huren van elektrische fietsen en gratis toeristische informatie en plattegronden maken deel uit van de service van het hotel. Je kunt rechtstreeks reserveren via de website.

Acta MIMIC
Carrer Arc del Teatre 58
Wijk: El Raval
Metro: L3 (Drassanes)  
Prijs:vanaf € 70

Barcelona_hotel-Acta-MIMIC-g.jpg

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video