barcelona-foodbarcelona-park-guellramblas-barcelonabarcelona-casa-battlobarcelona-bezienswaardigheden

Market Hotel: stijlvol hotel vlakbij de oudste stadsmarkt

Market Hotel is een knus en stijlvol hotel, dat zich vlakbij de oudste overdekte markthal van Barcelona bevindt in de wijk Sant Antoni. Ook plaza Cataluņa, Las Ramblas, Paseo de Grācia liggen op loopafstand van het hotel.

Barcelona_hotel-Market-Hotel-k.jpgStadsuitbreiding                        
Het hotel heeft zijn naam te danken aan de nabijgelegen Mercat de Sant Antoni. Deze overdekte marktplaats uit 1882 was de eerste markt buiten de stadsmuren van het oorspronkelijke Barcelona. Het maakte onderdeel uit van de 19e eeuwse stadsuitbreiding, waarbij het moderne en kosmopoliete karakter van Barcelona voorop kwamen te staan. 

Uitnodigend modern        
Zo
elegant en klassiek de inrichting van de hotellobby, de cocktailbar Rosso en het goedlopende Market restaurant zijn, zo modern is de inrichting van de stijlvolle hotelkamers. De hotelkamers zijn verdeeld in standaard, superior (met dubbele badkamer en zithoek) en junior sweets (met dubbele badkamer en luxe balkon). Alle kamers beschikken bovendien over airco, centrale verwarming, moderne TVīs en WIFI internet. Kijk op de website voor speciale acties. Je kunt ook direct via de website reserveren.

Market Hotel
Passatge de Sant Antoni Abat 10/ Comte Borrel 68
Wijk: Sant Antoni             
Metro: L1 (Sant Antoni)
Prijs:vanaf € 90

Barcelona_hotel-Market-Hotel-g.jpg

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video