ramblas-barcelonabarcelona-foodbarcelona-bezienswaardighedenbarcelona-casa-battlobarcelona-park-guell

B&B-Hotel Boat St. Katharine in Port Forum Barcelona

Zoek je een unieke plek om te overnachten in Barcelona? Je kunt nu verblijven op een jacht†in de Marina Port Forum nabij het bruisende centrum van Barcelona!

Barcelona_B&B_hotelboat_St-KatharineB&B Hotel Boat St. Katharine in Barcelona is gevestigd in het 24 meter jacht St. Katharine afgemeerd in de Marina Port Forum. Je kunt op het jacht ťťn of meerdere hutten huren, of als je met een groep bent de boot in haar geheel.†

De St. Katharine heeft 5 comfortabele hutten, waarvan 3 twee-persoons met een en-suite badkamer met toilet en 2 ťťn-persoonshutten met een gedeelde badkamer/toilet. Alle hutten zijn ruim, hebben daglicht en zijn voorzien van airconditioning, DVD-TV, kluisje en een haardroger.†Natuurlijk ontbreken kastruimte, kaptafel en een spiegel ook niet.

Verder heeft het jacht de beschikking over 2 ruime zonnedekken met een eetgelegenheid voor 8-10 personen, een gezellige loungehoek en 4 zonnebedden op het achterdek. Binnen is er een ruime salon, met TV-DVD en stereo.†Er is ook een ruime en zeer goed uitgeruste kombuis die beschikbaar is als gasten het gehele schip afhuren.

Barcelona_B&B_hotelboat_St-KatharinePort Forum en omgeving
Port Forum is de 3e jachthaven van Barcelona en in 2003 in gebruik genomen en gelegen buiten het drukke centrum van Barcelona.†Enkele minuten lopen vanaf de St. Katharine en je staat op een heerlijk strand (Playa Forum) waar tevens de gezellige loungeclub Mac Arena Mar te vinden is.

Als je de marina oversteekt dan loop je de Avenue Diagonal op met op korte afstand Shopping Centre Diagonal Mar. Enkele minuten van de haven is het metrostation El Maresme Forum, vanwaar je binnen 10 min. in het centrum van Barcelona staat.

Op en rondom de jachthaven zijn restaurants en barretjes. Vanuit de jachthaven kun je jetskiŽn op zee, waterskiŽn of zeilen, zeevissen of een rondvaart naar het oude centrum (Port Vell).

B&B-Hotel Boat St. Katharine
Port Forum Barcelona
Carrer de la Pau, 12, St Adria de Besos
Barcelona Barcelona_B&B_hotelboat_St-Katharine

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video