barcelona-foodbarcelona-park-guellbarcelona-casa-battloramblas-barcelonabarcelona-bezienswaardigheden

Casa Camper: modern designhotel van hip schoenenmerk

Casa Camper is het eerste designhotel van het gelijknamige schoenenmerk Camper uit Mallorca. Het bevindt zich in de wijk El Raval op 2 minuten van Plaza Catalunya.

Barcelona_hotel-casa-k.jpgBoetiekhotel
Het designhotel behoort tot de belangrijkste boetiek hotels van Barcelona, ligt vlakbij het Museum voor de Moderne Kunst (MACBA) en wordt omgeven door hippe kunst- en kledinggalerieën en leuke restaurants en barretjes. Het gebouw zelf stamt uit de 14e eeuw en werd prachtig gerestaureerd door de Spaanse architect Jordi Tió. Het design van het hotel werd verzorgd door Ferrán Amat de Vinçon. Niet alleen zijn gelijknamige designwinkel, ook de aankleding van dit hotel is een lust voor het oog.

Innovatief, ecologisch en esthetisch.
Deze kenmerkende filosofie van het populaire Spaanse schoenenmerk, vind je ook terug in het hotel. Alle 25 designkamers zijn stijlvol ingericht en beschikken over luxe faciliteiten, zoals een ruim slaapgedeelte, een minilounge en een gratis selfservicebar. De fietsen aan het plafond zijn als hotelgast te gebruiken voor een fietstocht door de stad.

Gratis wifi, een internethoek, ontbijtbuffetkaart (tussen 07.00 en 11.00) en een 24-uurs gratis food&drinkservice waarvan de hotelgasten onbeperkt gebruik kunnen maken op hun hotelkamer, in de lobby of op het hotelterras. Niet gek dus dat de gasten zich hier snel ´thuis´ voelen. 

Benieuwd naar de Camper schoenen? Op de hoek van de straat, bij het Camper hotel naar links, vind je een camper schoenenzaak. Kijk voor meer informatie en boekingen over Casa Camper op:

Casa Camper  
Carrer d´elisabeths 11
Wijk: El Raval
Metro: L1/ L3 (Plaza Catalunya) 
Prijs:vanaf € 220

Barcelona_hotel-casa-g.jpg

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video