barcelona-park-guellbarcelona-casa-battlobarcelona-foodbarcelona-bezienswaardighedenramblas-barcelona

Banys Orientals: elegant en ontspannen

Banys Orientals is een elegant hotel in het historische centrum van Barcelona op 500 meter van Las Ramblas. Hier kun je heerlijk ontspannen; niet alleen in het hotel zelf, ook in de Arabische stoombaden. 

Barcelona_hotel-Banys-Orientals--k.jpgElegant                    
Het Hotel Banys Orientals bestaat sinds 2005 en groeide binnen enkele jaren uit tot een van de populairste hotels van Barcelona. Het hotel ligt aan een autovrije straat tussen de Kathedraal van Barcelona en de Santa Maria del Mar in. Het hotel bezit 43 hotelkamers en ruime, onafhankelijke suites, een receptie en een eetzaal. Ook is er gratis wifi beschikbaar voor alle hotelgasten.

Interieurontwerper Lázoro Rosa Violán verzorgde de inrichting. Het resultaat: een perfect uitgebalanceerde combinatie van klassiek en modern in sfeervolle hotelkamers met veel natuurlijk daglicht. De überhippe suites zijn verdeeld over twee eeuwenoude gebouwen dichtbij de receptie. Ze worden onderbroken door een korte, interessante wandelstraat door de wijk El Born. Het Picassomuseum ligt op loopafstand van het hotel en is zeker een bezoekje waard. 

Relaxt  en ontspannen                  
Naast een elegante inrichting, biedt het hotel ook volop de mogelijkheid om heerlijk te relaxen en te ontspannen.Geniet bijvoorbeeld van de Arabische stoombaden, waar je helemaal tot rust komt. Of trek er lekker op uit. Maak bijvoorbeeld een ontdekkingstocht door het historische centrum of wandel langs de zee, welke op slechts 10 minuten van het hotel ligt. Ook kun je hier onbeperkt genieten van de vele cafeetjes, uitgaansgelegenheden in de hipste wijk van Barcelona.

Kijk voor meer informatie en boekingen voor Banys Orientals op: 

Banys Orientals 
Argenteria 37    
Wijk: El Born
Metro: L1 (Plaza Jame1) 
Prijs: vanaf € 87,50  

Barcelona_hotel-Banys-Orientals--g.jpg

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video