barcelona-casa-battlobarcelona-foodbarcelona-bezienswaardighedenbarcelona-park-guellramblas-barcelona

Gelateria Caffeteria Italiana

Italianen zijn niet alleen grote verleiders, maar maken ook uitstekend ijs. Of je nu van ijs houdt of niet. De Galateria Caffeteria Italiana in de wijk Gracia biedt het allerlekkerste ijs van Barcelona. Echt, handgemaakt Italiaans schepijs. Met liefde bereid door Italiaanse eigenaren en dat proef je!

Barcelona_ijs-Gelateria-Caffeteria-Italiana-k.jpgMarina en Gina behoren tot de vierde generatie ijsmaker uit Rome en starten in 2000 hun succesvolle ijscozaak in Barcelona. Toen de zaak in 2007 in de handen van andere eigenaren kwam, werd er weinig veranderd aan de eenvoudige Italiaanse inrichting, laat staan de succesvolle ijsrecepten. Nog altijd wordt hier ambachtelijk ijs gemaakt op een natuurlijke manier, zoals traditioneel werd overgedragen in de Italiaanse familie. 

Naast ijs kun je hier ook yoghurt, wafels, crepes en koffie bestellen. In de zomer staat hier meestal een lange rij. De 26 verschillende ijssoorten zijn immers zeer geliefd in de stad. De pikante chocolade smaak is een aanrader!

Gelateria Caffeteria Italiana
Plaça de la Revolució de Setembre de 1868 2 

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video