barcelona-foodramblas-barcelonabarcelona-casa-battlobarcelona-bezienswaardighedenbarcelona-park-guell

Belgious

Heb jij de Belgische cultuur al van haar meest exotische kant leren kennen? Als je nog nooit bij ijssalon Belgious in het centrum van Barcelona bent geweest, zul je ongetwijfeld je schouders ophalen. Belgisch exotisme? Het bestaat!

Barcelona_ijs-belgious.jpgDe ongebruikelijke ijssalon, Belgious, biedt de meest uiteenlopende zoete en hartige smaken ijs. Maar ook voor belgische wafels en crepes of exotische vruchtensappen ben je hier aan het goede adres. Met haar 30 verschillende soorten gourmet ijs, is deze drie-in-een ijssalon op zijn minst een bijzonder concept! Niet alleen kun je hier terecht voor zoet en hartig ijs, ook zoet en hartige belgische wafels en crèpes en verse vruchtensappen van exotisch fruit is hier een goede keuze. En waarom niet alle drie tegelijkertijd?

In deze experimentele zaak wordt eindeloos gecombineerd met verschillende smaaksoorten gemaakt van verse, natuurlijke ingrediënten. Bovendien kun je hier catering bestellen voor feesten, partijen en congressen. Al eens een combinatie van ijs, wafels, crepès en vruchtensappen geprobeerd tijdens een feestje? En dat alles zonder dat er een Italiaanse ijsmeester aan te pas komt? Belgious maakt het meer dan mogelijk.

Belgious 
Avinyó 50
 

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video