ramblas-barcelonabarcelona-foodbarcelona-casa-battlobarcelona-bezienswaardighedenbarcelona-park-guell

Eyescream and friends

Versbereid Italiaans schepijs. Lekker natuurlijk, maar echt origineel is het niet. Voor wie zichzelf wil trakteren en een beetje innovatie niet uit de weg gaat, is er in Barcelona Eyescream and Friends. Vietnamees schaafijs in vrolijke kleuren en vertrouwde lokale smaken. Laat de zon maar komen! Barcelona is er klaar voor.

Barcelona_eyescream-firendsVietnamees schaafijs
Schaafbaar ijs uit Vietnam. Op het eerste gezicht niet iets om over naar huis te schrijven. Maar wacht maar tot je het geprobeerd hebt. De textuur van het ijs houdt het midden tussen een sorbet en italiaans schepijs. De originele versie uit Vietnam was niet direct aansprekelijk voor een groot Europees publiek. Aan de berg met schaafijs overladen met saus en toppings die er van alle kanten afgleden moest het nodige hand en schaafwerk te pas komen. Om precies te zijn een grafisch design team om de verpakking en presentatie van het schepijs moderner, eenvoudiger en overzichtelijker vorm te geven.

Monsterijs
De structuur van het Vietnamees schaafijs is behouden, maar de smaken zijn vervangen door Italiaans schepijs. Met felle kleuren, eenvoudig te kiezen smaakvolle sauzen en toppings. Het resultaat is een monsterlijk ijsje. Leuk voor jong en oud! Met onschuldige ogen kijken de monsterijsjes je smekend aan om verorberd te worden. En het smaakt uiteraard naar meer...Veel meer! Als dit niet bedoeld is om van te genieten, dan weet ik het niet meer! Hier word je vrolijk van. Absoluut het proberen waard!

Eyescream and Friends
Paseo Joan de Borbó 30, Barcelona
Wijk: Barceloneta
Metro: Barcelona (L4)   

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video