barcelona-bezienswaardighedenbarcelona-foodbarcelona-casa-battloramblas-barcelonabarcelona-park-guell

Cosmo: café en kunstgalerie in één

Kom je aan het eind van het weekend ook tijd tekort? Combineer je favoriete weekendbezigheden dan met elkaar. Zo geniet je optimaal van je weekend. Dé plek in Barcelona die een knus café met een artistieke kunstgalerie weet te combineren is Cosmo. Time flies when your having fun!

Barcelona_cosmo-cafeCosmo
De oprichters van Cosmo hadden een duidelijk plan voor ogen. Ze wilden een plek creëren waarin zowel een café als een kunstgalerie naadloos in elkaar overliepen. Twee aparte gedeelten, die toch uitstekend samenkomen in één lokaal. Dat werd Cosmo.
 
Kunstgalerij
Aan de ene kant, biedt de professionele kunstgalerie ruimte aan gevestigde artiesten, maar ook plek voor jong talent met verfrissende ideëen. Kunstenaars kunnen er tegen een gereduceerd tarief aan het werk. Er worden regelmatig exposities georganiseerd.

Café
Aan de andere kant, kun je plaats nemen in een van de heerlijke sofas in een ontspannende café sfeer. Geniet hier van lekker eten zoals humus, guacamole, manchego kaas, iberische ham met een glas vers vruchtensap of in het weekend een lekkere mojito erbij. Vergeet vooral niet de bijzondere evenementen bij te wonen. Wat zeg je, is het alweer zondagavond?
 
Cosmo
Carrer d'Enric Granados 3, Barcelona
Openingstijden: ma-do 9-23.00 uur, za 12-24.00 uur, zo 12-22.00 uur 
Wijk: Eixample
Metro: Plaza Universitat (L1)

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video