ramblas-barcelonabarcelona-foodbarcelona-bezienswaardighedenbarcelona-casa-battlobarcelona-park-guell

Re-read: low-cost boekenshop voor de liefhebber

Door de economische crisis, zien veel winkels in Barcelona de ´toda la vida´ zich genoodzaakt hun deuren te sluiten. Toch is het lang niet allemaal kommer en kwel. Barcelona is bezig aan een vernieuwing en er is volop ruimte voor hippe, nieuwe winkels volgens het Low-Cost concept. Neem Re-read bijvoorbeeld. 

Barcelona_winkel-re-readRe-read 
Bijna nieuwe boeken tegen een bijna onmogelijke prijs. Dat is Re-read. De boekenwinkel koopt gebruikte boeken in en verkoopt ze tegen low-cost prijzen. 1 boek 3 euro, 2 boeken 5 euro en 5 boeken 10 euro. Juist in economisch minder florisante tijden is jezelf even in een fictieve wereld kunnen verplaatsen natuurlijk mooi meegenomen. 

In- en verkoop
Heb je nog boeken over waar je niets meer mee doet, verkoop ze dan direct aan de winkel. Wellicht wordt jouw boek binnenkort herlezen. Re-Read!  

Meertalige boeken
Re-Read heeft verschillende vestigingen in Barcelona. In elke vestiging vind je een uitgebreid assortiment aan Spaanse, Catalaanse, Engelse, Franse en een mengelmoesje aan overige talen. Van romans tot reisgidsen en van kinderboeken tot studieboeken. Wedden dat er iets leuks voor je tussen zit?

Re-read
Gran Vía de las Cortes 564, Barcelona
Wijk: Eixample
Metro: L1 (Plaza Universitat)

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video