barcelona-casa-battlobarcelona-park-guellbarcelona-foodramblas-barcelonabarcelona-bezienswaardigheden

Ik heb hem nog niets verteld

Beto is een jonge Spaanse architect die midden in een persoonlijke en emotionele crisis aankomt in München. Hij is met zijn vriendin uitgenodigd om deel te nemen aan een congres dat veel kan betekenen voor zijn toekomstperspectieven. 

Madrid_Boeken_David_Trueba_ik_heb_hem_nog_niets-verteldMaar vrijwel meteen na aankomst verandert zijn verblijf in Duitsland in een comédie humaine. Door één sms'je, dat inslaat als de bliksem, komt zijn leven volledig op zijn kop te staan. We volgen de hoofdpersoon in de elf maanden waarin hij een nieuw leven opbouwt in Barcelona.

Met een scherp gevoel voor humor en een nog scherper gevoel voor de menselijke psyche schreef de veelgeprezen David Trueba een roman over liefde in tijden van crisis, het genadeloos verstrijken van de tijd en een ontmoeting tussen generaties.

De pers over Ik heb hem nog niets verteld:

‘Een krachtige roman, die met scherp psychologisch inzicht provoceert en je raakt waar het pijn doet: in het hart van de verbijstering, in de onvoorspelbare aard van liefde, seks en verlangen.’ El País

‘Trueba raakt je in het hart, terwijl hij het verhaal weet om te buigen naar een psychologisch handboek voor de gescheidenen, de verlatenen en de eenzamen. Een krachtige, niet te missen roman. Een auteur om te koesteren.’ La Vanguardia

David Trueba werd in 1969 in Madrid geboren en is naast schrijver ook regisseur en scenarist.

Ik heb hem nog niets verteld
David Trueba 
J.M. Meulenhoff, 2016
ISBN 9789029091602 
€19,99 (paperback)
€12,99 (ebook)

Bestel Ik heb hem nog niets verteld bij bol.com

Bestel hier het ebook

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video