barcelona-park-guellramblas-barcelonabarcelona-casa-battlobarcelona-bezienswaardighedenbarcelona-food

Recepten uit Barcelona

Barcelona, Catalaanse hoofdstad aan zee, is een van de meest populaire reisbestemmingen. Wie aan Barcelona denkt, denkt niet alleen aan Gaudí, Camp Nou, zon en zee maar ook aan lekker eten. Recepten uit Barcelona neemt je mee dwars door culinair Barcelona. Eindbestemming? Barcelona op je bord!

Barcelona_Boeken_Recepten_uit_BarcelonaRecepten uit Barcelona is door de prachtige sfeerfotografie meer dan alleen een kookboek. Je snuift als het ware de geur op van de visrestaurantjes aan zee, de drukbezochte tapasbarretjes in de volkswijk Barceloneta en niet te vergeten van de overdekte mercati met hun prachtige uitstallingen van groenten, vis, vlees en nog veel meer heerlijkheden.

Proef chips de alcachofas (artisjokkenchips) en andere overheerlijke tapas. Stel feestelijke diners samen en serveer escabeche de perdiz (patrijs in escabeche), zoals ze in restaurant La Piterra bereiden, en serveer met samafaina (gesmoorde groenten) en patatas al podre (armeluisaardappelen). En uiteraard sluit je af met de beroemde crema catalana. Gaudir del seu manjar, oftewel: eet smakelijk in het Catalaans.

Recepten uit Recepten uit Barcelona vind je op onze  receptenpagina.

Recepten uit Barcelona
Stephan Mitsch
Fotografie Arnold Pöschl
Good Cook B.V., 2017
ISBN 9789461431714 
€24,95

Bestel Recepten uit Barcelona bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video