barcelona-bezienswaardighedenramblas-barcelonabarcelona-foodbarcelona-casa-battlobarcelona-park-guell

Cuines de Santa Caterina

Lekkerbekken hoeven in Barcelona maar één plek te bezichtigen: Mercat de Santa Caterina. Niet alleen kijk je hier je ogen uit in de overdekte groente- en fruitmarkt in het fraaie pand ontworpen door architect Miralles. Als je ergens heerlijk kunt eten is het wel in Cuines de Santa Caterina.

Barcelona_restaurant-cuines-caterina-1.jpgCuines de Santa Caterina
De Cuines de Santa Caterina in Barcelona laat zich het best omschrijven als een samensmelting van smaken en culturen in een spectaculair restaurant. De informele en unieke sfeer in het restaurant komt ook tot uiting in de menukaart. In deze chique plek kun je kiezen uit vier soorten keukenstijlen.

Fusion food 
Vegetariers kunnen zich te buiten gaan aan salades, fruit, groentesappen of een gezond grasdrankje. Liefhebbers van de Mediterraanse keuken kiezen voor heerlijke rijst, verse pasta en andere traditionele mediterraanse gerechten. De Aziatische keuken biedt een rijke variatie aan Aziatische gerechten, van Japanse sushi, tot Thaise curry en Chinese Peking eend. Ook voor tapas en ´platillos´(kleine bord vol tapas) kun je hier terecht. Neem rustig plaats, maak keuze uit het wereldmenu en geniet ervan hoe jouw lunch voor je neus bereid wordt in de open keuken.

Cuines de Santa Caterina
Mercat de Santa Caterina
Av. de Frances Cambó 20, Barcelona
Wijk: El Born
Metro: L4 (Jaume I)

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video