barcelona-casa-battloramblas-barcelonabarcelona-park-guellbarcelona-foodbarcelona-bezienswaardigheden

Teresa Carles: gezond vegetarisch lunchen

Of je nu vegetarisch bent uit principe, flexitariŽr of gewoon een dag geen zin hebt in vlees: als je ergens goed en gezond vegetarisch kunt lunchen in Barcelona, is het wel bij Teresa Carles. Dit restaurant is zelfs voor vleeseters een geschenk uit de hemel!

Barcelona_lunch-Teresa-CarlesNatuurlijke ingrediŽnten
Als je binnenkomt, staat het dagmenu links in de toonbank voor je uitgestald. Verse groenten en fruit decoreren het geheel. Alles wat hier in dit restaurant wordt bereid is vers. Dat zie je niet alleen als je een glimp opvangt van de open keuken, je proeft het ook.

Teresa Carles
Eigenaresse Teresa Carles komt uit een boerengezin. Ze groeide op in een klein dorpje in de Catalaanse provincie Lleida, tussen de olijvenbomen, graanvelden en moestuinen van haar familie. Toen ze haar man leerde kennen, besloten zij zich samen in te zetten voor een gezondere leefwereld. Ze reisden Europa en Amerika door op zoek naar het allerbeste van de vegetarische keuken. Het resultaat is sinds 1979 te zien in dit knusse, vegetarisch restaurant.

Zelfbereide, verse producten te koop
Wie niet genoeg kan krijgen van het heerlijke dagmenu of de andere vegetarische schotels die er te krijgen zijn, kan na afloop nog even neuzen in de winkel, waar diverse etenswaren te koop zijn. Neem gerust een fles olijfolie, olijven, wijn, azijn of jam mee voor thuis. Gegarandeerd lekker en gezond.

Teresa Carles
Carrer dels Jovellanos 2, Barcelona
Wijk: El Raval
Open: ma-zo 9.00-23.30 uur

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video