barcelona-foodbarcelona-casa-battlobarcelona-park-guellbarcelona-bezienswaardighedenramblas-barcelona

Vintage: fashion food in Barcelona

Life & Food. Dat is waar het allemaal om draait bij Vintage in Barcelona. En geef ze eens ongelijk. Het hippe café- restaurant opende onlangs zijn deuren in de wijk Eixample en is nu al een begrip. Vintage is een ideale plek om te ontspannen en van het leven te genieten. En dat kan op elk moment van de dag!

Barcelona_vintage-restaurantGezond ontbijten
Wie de dag gezond wil beginnen, met verse vruchtensappen en huisgemaakte jams, is bij Vintage- het trendy café-restaurant in de wijk Eixample in Barcelona- absoluut op de juiste plek. Zo kun je er de komende uren weer even tegen.  

Mediterraanse lunch met een Japanse twist
Mocht je maag pas rond het middaguur gaan rammelen, geen probleem. ´s Middags kun je er heerlijk Mediterraans lunchen. Maak een keuze uit een van de vele creatieve lunchopties met een Japanse twist. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lekkere tonijnburger met zeewier en Japanse mayonaise? 

Luxe dineren en dansen
In de avonduren kun je er ook goed terecht. De avondmaaltijden worden met veel liefde en gevoel voor finesse bereid. Het resultaat: een waar kunstwerk op je bord van zeebaars met seizoensgebonden asperges, olijfolie caviaar en witte boter bijv. En mocht je nog een leuke plek zoeken om ´s avonds uit te gaan en lekker te dansen, blijf dan vooral even hangen. Nadat de keuken dichtgaat, worden de lichten gedimd en schalt er heerlijke muziek uit de luidsprekers. Wie een leuke uitgaansgelegenheid zoekt in Barcelona, hoeft niet verder te zoeken. Vintage is een prima optie! Van ´s morgensvroeg tot ´s avonds laat.

Vintage
Aribau 179, Barcelona
Open: keuken ma-zo 08-24.00, bar (tot 02.00 uur), weekend bar (tot 03.00 uur)
Wijk: Eixample
Metro: Diagonal, Provença (L1)

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video