barcelona-casa-battlobarcelona-park-guellbarcelona-bezienswaardighedenbarcelona-foodramblas-barcelona

La Petita: authentieke boekwinkel voor kids.

Sprookjes, maar ook verhalen over piraten, pratende honden of enge monsters. In kinderboekenwinkel La Petita (lees: de kleine) in de wijk Poble Nou in Barcelona, vind je een uiteenlopende collectie van leuke kinderboeken voor kinderen van 0 tot 12 jaar. 

Niet alleen voor verhalen, prentenboeken of boekjes voor beginnende lezers kun je hier terecht. Ook voor handgemaakte ecológische boeken en speelgoed ben je er aan het juiste adres. In het najaar worden in de boekwinkel allerlei educatieve activiteiten georganiseerd; van marionettentheater tot boekpresentaties en voorleesmiddagen toe. Ook aan de ouders van de kleintjes is gedacht. Speciaal voor hen heeft de boekwinkel een aantal boekschappen gereserveerd over koken met kinderen, opvoeden en adoptie.

Het interieur van de boekwinkel is zeer kindvriendelijk. Zo is niet alleen aandacht besteed aan het plafond, dat bezaaid is met manen, ook heeft de winkel een groot schoolbord, een kleine binnenspeelplaats, een vloer in de vorm van een gigantische puzzel en een zachte knuffelmuur vol kleurrijke vlinders. Deze winkel is erop gericht om het de allerkleinsten uitstekend naar hun zin te maken.

La Petita         
Maria Aquiló 115, Barcelona              
Metro:L4 Llacuna  

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video