barcelona-park-guellramblas-barcelonabarcelona-foodbarcelona-casa-battlobarcelona-bezienswaardigheden

Zoo de Barcelona

Als je met kleine kinderen naar Barcelona gaat, mag je beslist de dierentuin in Parc de Ciutadella niet missen. Zoo (spreek uit: zo-oo) is niet goedkoop, maar je krijgt er wel waar voor je geld.

zoo-barcelona-dierentuinOf je nu van flamingo“s houdt, dolfijnen, olifanten of apen, in de dierentuin van Barcelona komen kinderen vast en zeker hun lievelingsdier tegen. Dat is met een keuze uit maar liefst 450 dieren vrij eenvoudig. De dolfijnen- en walvissenshow in een van de aquaria (inclusief in entreeprijs) zijn beslist de moeite waard.

Verder heeft de Zoo een vermakelijk speelterrein waar kinderen hun energie kwijt kunnen. De dierentuin in Barcelona biedt rondleidingen en workshops voor kinderen en op de kinderboerderij kunnen ze volop hun dierenliefde tonen. Ook rijdt er een trein en zijn er ponyritjes en elektrische auto“s beschikbaar. Kortom, een leuk dagje uit voor gezinnen met kinderen!

TIP: Bestel tickets voor de dierentuin van tevoren online en je hoeft niet in de rij voor de kassa.

Bestel hier tickets voor de Barcelona Zoo met korting!

TIP-2: Bestel de Barcelona Pass voor de dierentuin en het zeeaquarium! Hiermeer heb je skip-the-line toegang tot de dierentuin en het aquarium. Twee geweldige attracties voor kinderen!

Bestel hier de Barcelona Pas voor de dierentuin en het aquarium

TIP-3: Op de terugweg kom je in het stadspark Parc de la Ciutadella een reusachtige mammoet tegen, waar je een leuke foto kunt maken van je kinderen en in het centrum van het park ligt een kleine vijver, waar je een bootje kunt huren en samen met je kroost een rondje kunt varen.  

Zoo
Parc de la Ciutadella
Metro L4: Ciutadella 

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video