ramblas-barcelonabarcelona-casa-battlobarcelona-park-guellbarcelona-foodbarcelona-bezienswaardigheden

Café Papas & The Mamas

We hebben nergens meer tijd voor, sinds we kinderen hebben. We horen het vaak om ons heen van vrienden met kinderen. Maar waar geen tijd is, is tijd te maken. En waar kan dat beter in een gezellig café samen met je kinderen? Het café Papas & The Mamas in Barcelona sluit helemaal aan bij dit concept. Je kunt er ook lunchen en boodschappen doen. Wat nou, nergens tijd voor? 

Barcelona_papas-mamasDrukke papas en mamas
In dit ongedwongen café, laat je kinderen lekker rondrennen, spelen en genieten van de ruimte, terwijl je zorgeloos samen met je partner even rustig bijkomt van een lekkere kop koffie of thee. Helaas is dat vaak niet mogelijk in café´s, maar Papas & The Mamas is daarop een prettige uitzondering. Hier kun je rustig je gedachten tot stilstand brengen en bijkomen van een drukke week. Je kunt er ook biologische boodschappen doen en leuke kindercadeau´s kopen. 

Een ware koffie en winkel experience voor gezinnen met kinderen in Barcelona. Ideaal voor drukke papas en mamas. En hun de kinderen natuurlijk.

Biologische lunch
Geen zin om te koken? Blijf lekker hangen en geniet met het hele gezin van een heerlijke biologische lunch. Als dat niet verantwoord is?

Papas&TheMamas
Rambla de Poblenou 127
Wijk: PobleNou
Metro: Llacuna/ PobleNou (L4)
 

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Barcelona in 4K

Mooie impressie van Barcelona met drone en video